Aktualności
Dzień Otwarty
„Pierwsze kroki w zawodzie”
XVI edycja Wojewódzkiego Turnieju o Tytuł „Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik”
Fabryka Piernika
Szpetnar Cup
Przy deserze o Niepodległej

Staże w Hiszpanii i na Sycylii

Od 23 czerwca do 14 lipca grupa 28 uczniów kształcących się w zawodach kucharz, fryzjer, technik żywienia i usług gastronomicznych, technik technologii żywności, technik usług fryzjerskich, 4 nauczycieli przedmiotów gastronomicznych oraz dwóch opiekunów przebywa na stażach w Hiszpanii i na Sycylii. Staże te odbywają się w ramach realizowanego projektu „Stawiamy na zagraniczne doświadczenie zawodowe” z programu Erasmus+. Zapraszamy do śledzenia relacji z przebiegu staży.

Dziennik elektroniczny

idziennik logo

W przypadku braku możliwości zalogowanie się na indywidualne konto iDziennika, proszę zapoznać się z tymi informacjami.

Projekty EFS

PARTNERZY

sklepys

nafta

jagusiakopaczwolczanski

 kieltyka logo

cukiernia ania

m pelczarmaestro

delikatesy z natury

cech

irz logo

dawid nastal

mary kay

malgorzata reich

laura

samborska

kosiek

katrin

Gościmy

Odwiedza nas 112 gości oraz 0 użytkowników.